Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a kocka térfogata és felszíne, ha éle 6,5 cm?

Főoldal » Középiskola » Matematika
471
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget:

Mekkora a kocka térfogata és felszíne, ha éle 6,5 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=6,53=274,625 cm3
A=6*6,52=253,5 cm2
0