Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

átváltások

Főoldal » Általános iskola » Fizika
369
15,2 kPa= Pa
76 Pa= kPa
43cm 2 = m 2
0,608 Pa = kPa
950,105 kPa= Pa
5000kPa= MPa
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
15200 Pa
0,076 kPa
0,0043 m2
0,000608 kPa
950105 Pa
5 MPa
0