Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S. Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
437
Írd le a feladatban szereplő három függvény hozzárendelési szabályát!

f(x) =
g(x) =
h(x) =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=x
g(x)=1/2 x
h(x)=-x
0