Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Középiskolai matematika, vektorok

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Az ellentétesben kéne segítség, hogy azt hogyan jelölöm és, hogy tudom észrevenni?
0

Kocka:
a=EH=AD=BC=FG
b=AB=DC=HG=EF
c=CG=BF=AE=DH
Hatszög:
a=FA=GB=EG=DC
b=FG=AB=GC=ED
c=FE=GD=AG=BC
1