Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Az f, g és h függvényeket a következő formulák szerint értelmezzük:
f(x)= -x2+2x+1; g(x)=2/x és h(x)=x-1 (Df=Dh=R, Dg=R\{0}).
a) Ábrázolja ugyanabban a derékszögű koordináta-rendszerben f, g és h függvényeket (legalább a [-2;3]-on)!

Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, függvény, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Itt van a kép:
0