Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S. Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1318
Rajzold meg közös koordináta-Rendszerben a függvények grafikonját! Az alaphalmaz és a kép halmaz az R. Az f függvény grafikonja ból hogyan kapható már a G, illetve a H függvény grafikonja?
f(x)=|x|; g(x)=|x|+6 ; h(x)=|x+6| ; f(x)=|x|; g(x)=|x|-6 ; h(x)=|x-6|

Milyen irányba és hány egységgel mozdulnak el ezek a függvények az alapfüggvényhez képest a koordináta-rendszerben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
g(x), y tengely mentén +6
h(x), x tengely mentén -6
g(?)(x), y tengely mentén -6
h(?)(x), x tengely mentén +6
Módosítva: 6 éve
0