Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria 10. Osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
481
Sziasztok! Légyszíves segítsetek ezekben a feladatokban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 10. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Mellékelek képet az első két feladatról. Nagyon egyszerű feladatok, gondold át kicsit próbáld megérteni.
Mellékelek videókat is, amiket ajánlok figyelmedbe. Biztosan menni fog! :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLI2PWYtMjbckhm8sDqQUrIPrECOP1ZitJ
https://www.youtube.com/watch?v=2XTCMNpwSMU
https://www.youtube.com/watch?v=3Tqj4j9AnPY
0

Az 5. a legjobb!
-1