Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
453
Mennyi a súlyemelő teljesítménye,ha 1200kg-mos súlyt 2s alatt emeli 2m magasra.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`P=W/t=(ΔE_h)/t=(m*g*h)/t=(1200*10*2)/2=12000\ N`
0