Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
503
Mennyi a teljesítménye annak a gyereknek,aki a kiskocsit 60N erővel 50m-re húzza 30s alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F*s=60N*50m=3000J
P=W/Δt=3000J/30S=100W
0