Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok ugye e-rendszer van segitsünk egymásnak

Főoldal » Középiskola » Matematika
457
Közép iskola matek segitsetek ebbe S.O.S MA ESTIG KELL LEADNOM ! Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mellékelek képet. Remélem segíteni fog! :)
Videókat is, ez sokat segít:
https://www.youtube.com/watch?v=hm8y0gm1BeI - Háromszög súlyvonalaival kapcsolatban feladatok
https://www.youtube.com/watch?v=H48d1UMwspY - Háromszög sólyvonalai és súlypontja
https://www.youtube.com/watch?v=XiJpkw62xl8 - Skaláris szorzat
Módosítva: 6 éve
0