Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
411
Mennyi a gépkocsi teljesítménye,ha az autópályán a motor 800N erővel hajtja és 1km-t 40s alatt tesz meg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Az elvégzett munka (F·s) egyenlő teljesítmény·idő (P·t)
`F*s=P*t" "P=(F*s)/t=(800\ N*1000\ m)/(40\ s)=20\ 000\ W=20\ kW`
0