Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémiába valaki segítsen nekem pls. Válaszokat nagyon szépen köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Kémia
408
1. Elemmolekulakból áll
2. Molekulája két kovalens kötést tartalmaz
3. Molekulája apoláris
4. Molekulájában az elektronok eloszlása nem egyenletes
5. Molekulája egy nemkötő elektronpárt tartalmaz
6. Vegyületmolekulákból áll
7. Molekulája poláris
8. Molekulájában az elekteonelosztás egyenletes
9. 25°-ok molekuláki között gyakorlatilag nincs vonzó kölcsönhatás.
10. 25°C-on a molekulái között erős vonzó kölcsönhatás érvényesül.
A=Hidrogén B=Víz C=Mindkettő D=Eggyik se
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Akkor egy másik helyen már meg is volt a válasz.
1