Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Válaszd ki a felsorolt mennyiségpárok közül az egyenes arányosakat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1033
23dkg felvágott ára 276 ft. mennyibe kerül 1kg 25 dkg felvágott
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
23 dkg=0,23 kg
276 Ft
1 kg 25 dkg=1,25 kg

1,25/0,23=x/276
Ha megoldod az egyenletet, megkapod mennyibe kerül.
0