Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
A dodektaéder lapjaira növekvő sorrendben ráírjuk a természetes számokat 1 től indulva. Mi a valószínűsége annak hogy a testet egyszer feldobva.
1, 3-mal osztható számot kapunk? (c) legalább 7 et kapunk?
2,legfeljebb 4-et kapunk? (d) nem prímszámot kapunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gondolom ez dodekaéder akart lenni. A dodekaédernek 12 oldala van
1, 4/12=1/3
c,6/12=1/2
2, 4/12=1/3
d, 7/12
0