Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
430
2 kérdésre kellene válasz Gyorsan

Egy 3 kg tömegű testet egyenletes mozgással 2 m
magasra emelünk.

Mekkora az emelő erő teljesítménye, ha az emelés 3
s-ig tart?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
P = W / t

W = F * s

F = kő súlya = 30N
s = emelési magasság = 2m
t = emelési idő = 3s

P = 20W
0