Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora erővel kell húzni?

Főoldal » Középiskola » Fizika
630
Mekkora erővel kell húzni a lejtőn a testet, ha
m= 15 kg
μ=0,3
α=36,87°
és
a) v=állandó
b) a=2 m/s²?
Valaki le tudná nekem írni a feladatmegoldás menetét?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Gondolom úgy érted ,hogy felfele húzni mert lefele alapból elvégzi a gravitáció:)
Módosítva: 9 éve
1