Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Valaki tudna nekem segíteni ezekben a feladatokban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr
https://www.youtube.com/watch?v=AYBmRucyITU&t=353s
https://www.youtube.com/watch?v=BWuVICYxKcQ&t=344s
A fenti videóimat érdemes a youtubeon megnézned, ha szeretnéd tudni a kombinatórikát, eseményalgebrát és a mintavételes feladatokat. Sok példát tettél fel egyszerre. A maradékot tedd fel mégegyszer.
0