Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Internetes portálok

249
Sziasztok! Az internetes portálokról kéne írnom egy előadást amikben bemutatom az adott oldal előnyét/hátrányát. Viszont nem igazán találtam információkat ehhez. Tudnátok írni pár dolgot amit bele tudnék tenni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Informatika

Válaszok

1
Hát, válassz egy oldalt és nézd meg, hogy használat közben mi az, aminek örülsz, hogy van és mi az, amit még szeretnél, hogy legyen.
Pl. ott a steam, mondhatod, hogy a wishlist (kívánságlista) az jó funkció, mert ha megszeretnéd majd venni, de most mondjuk nincs rá pénzed, akkor is látod, hogy mik tetszettek, illetve az is jó, hogy értesítést küld, ha ezek a játékok le vannak árazva.
Vagy ha mondjuk egy számítástechnikai boltot nézel, akkor sokszor van olyan lehetőség, hogy 2 terméket összehasonlíts, hogy melyik a jobb (pl. melyik videókártya miben jobb, mint a másik).
Negatívumoknál szintén lehet ilyeneket keresni. Pl. nagyon sokáig a fb-on nem volt éjszakai mód, ami nekem nem tetszett, és most is csak teszt üzemben van.

Szóval válassz egy oldalt, és írd le, hogy mi az, ami könnyíti, jobbá teszi az oldalon töltött időt és mi az ami rontja. Érdemes olyan oldalt választani, amit ismersz, de ha megy egy általad kevásbá használt oldallal is, akkor úgy is megcsinálhatod.
0