Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek halmaz

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Adja meg az A∩B és a B\A halmazokat, ha
A={10-nél kisebb páros pozitív egészek}
B={a 26-nál kisebb, 6-tel osztható pozitív egészek}!

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, érettségi, halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az A∩B=6(szögletes zárójelben)
A B\A=24,18,12(szintén szögletes zárójelben)
0