Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Derékszögű háromszög

Főoldal » Általános iskola » Matematika
902
egy derékszögű háromszög két befogója 5cm és 12 cm. A háromszöget megforgatjuk az 5 cm es befogója körül.Mekkora a keletkezett kúp magassága,alkotója ,alapkörének átmérője?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
magasság = 5 cm
alkotó = 52 + 122
alapkör = 12 * π2
0