Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
3109
Sziasztok valaki segít?Két kerékpáros egyszerre indul a faluból ugyanabba a városba. Egyikük 16 km/h a másik 18 km/h sebességgel halad. A lassúbb 1 órával később ért a városba. Milyen messze volt a város?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Megcsináltam, de érdemes megnézned a youtube csatornámon a következő videót, mert ilyen típusú feladatot is magyarázok. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=09HsIiRxlHc&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=6
Módosítva: 6 éve
1