Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köregyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
448
Határozd meg az A(6,2) B(8,-12) és C(-10,-6) pontok által meghatározott háromszög köré írható kör egyenletét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A három ponton átmennő kör egyenletét magyarázom a youtube csatornámon. Megtisztelsz, ha megnézed. Addig amíg megoldom a példádat, küldök egy mintát, hogy mit kell tenned.
https://www.youtube.com/watch?v=TM1ZJNRaDzs&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=2
Elkészültem. Kérlek ellenőrizd, hogy nem számoltam el magam, mert sietve csináltam. Jó?
1