Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
449
2) Számítsd ki ABCV szabályos háromoldalú gúla alapfelszínet, oldalfelszínét, teljes felszínét és térfogatát, ha alapéle a= 96√3 hm és magassága m=55 hm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a/2 * a/2 + x*x = a * a. alapfelszín = (a*x)/2
teljes felszín = alapfelszín * 4
térfogat alapfelszín * magasság / 3
0