Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Marematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
Határozd meg az (x-3)^2 +(y+1)^2 =16 egyenletű kör és az y=x-8 egyenletű egyenes metszéspontjainak koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
https://www.youtube.com/watch?v=K2WAFy67Uhc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6
A koordináta geomatria metszéspont kiszámításának videóját nézd meg kérlek a youtube csatornámon. Biztos vagyok benne, hogy meg fogod érteni azt, amit megcsináltam Neked. Kérlek ellenőrizd a megoldásomat. Üdv.
Módosítva: 6 éve
0

Kedves Tilinger Istvánné!!! Nagyon - nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
0