Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek forditott aranyossag

Főoldal » Általános iskola » Matematika
619
Tasszilo 2500 ft ert inget vasarolt es igy 7500 ftja maradt. Hany ft ja maradt volna ha a 3500 ft os inget vasarolta volna meg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
2500+7500=10000
10000-3500=6500
1

2500-75000=10000
10000-3500=6500
Ennyi az egész :)
0