Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol forditás

399
Letudnátok forditani ezt légyszii?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Üdv megit Rob!

Közel kétharmadánál járok az útnak most. Nagyon jól érezzük magunkat, de őrülten hiányzol. Új-Zélandon vagyok már vagy egy hete, de legalább összetalálkoztam Chaterinával. Nagyon tetszik itt./Nagyon sok minden tetszik itt. Nagyon sok előnye van Ausztráliának. A legfőbb az, hogy kisebb és klasszabb. Mégis 3 hét itt Oz-bannak megvannak az előnyei, kivéve a 44 fokos hőséget! A Kenguru-szigetek (közel Adelaidehez) volt a kedvenc helyem. -Rengeteg vadon él állat-. Mondtam már, hogy sok kacsacsőrű emlőst láttam ott?
Itt Új-Zélandon az első dolog, amit csináltunk, hogy vettünk egy autót. Elmentünk a klassz hangzású " Del's Cars'-ba és használtuk a kiterjedt gépészeti tudásunkat. (ha ha) Választottuk egy autót és alaposan megvizsgáltuk. (azaz le ellenőriztük, hogy működnek-e a fények vagy a kesztyűtartó elbír-e 8 csokoládét). Eddig minden rendben van./ Eddig minden oké, de néha furcsa hangokat ad ki. Szép, lassúra vesszük a dolgokat mostmár. Már láttunk delfineket, bálnákat és hatalmas albatroszokat.

Szóval, most ennyi lenne. Úton vagyunk a nyugati part felé. Köszönök minden e-mailt, nagyon jó otthonról hallani. Alig várom, hogy lássalak. Küldök neked pár képet, így biztosan nem felejtesz el, hogy hogyan nézek ki!
Szeretlek! Bárcsak itt lennél!!!
Sophie (Catherine szintén üdvözöl)

Nem egy profi fordítás, de remélem, hogy tudtam segíteni! :)
0