Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
907
a ,egy háromszög kerülete 100cm, egyik oldala 5cm-rel rövidebb, a másik 6cm-rel hosszabb a harmadiknál . mekkorák a háromszög oldalai ?
b, egy téglalap kerülete 56cm. mekkorák a téglalap oldalai , ha a szomszédos oldalai hosszának külömbsége legalább 4cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, algebra, matek
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
a=28,33...
b=39,33...
c=32,4
Nem biztos hogy jó,de remélem tudtam segíteni!
0