Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek forditott aranyossag

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
A megtermelt alma elszallitasahoz 160ladara van szukseg ha 1 - 1ladaba 12kg alma fer. Hany olyan kadara van szukseg amelybe 6 kg,24kg,4kg, 18kg,15kg alma fer?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12·160(kg) = 1920(kg) a megtermett alma mennyisége.
6(kg)⇒ 1920: 6=320 db
24(kg)⇒1920:24=80 db
4(kg) ⇒1920:4 =480 db
18(kg) ⇒1920:18 = 106,6666.... ∼107 db
15(kg) ⇒1920 :15=128 db ládára van szükség.
Kérlek ha tetsik a válaszom jelöld megoldásnak. :D
0