Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Valaki legyen szíves segíteni megoldani és le vezetni ezt a feladatot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
AF2=AB2+BF2 (Pitagorasz-tétel)
AF2=64+9=73
AF=73 gyöke
AF=8,54
kék szín=8,54+6=14,54
AH2=AD2+AE2
AH2=36+9
AH2=45
AH= 45 gyöke=6,71
piros szín=6,71+8=14,71
EG2=EF2+FG2
EG2=64+36
EG2=100
EG=100 gyöke
EG=10
zöld szín=10+3=13
Válasz: A zöld színnel jelölt út a legrövidebb.
0