Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
494
Milyen magas az a négyzet alapú gúla, amelynek alapterülete 25 cm2

, térfogata 400 cm3?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T=25cm2
V=(T*m)/3=400cm3
400*3=1200=T*m
1200=25*m
48=m
48 centiméter magas:)
0