Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
. Egy konvex négyszög esetén α=136 β’=88 δ’=170. Számítsd ki az összes belső és külső szögének nagyságát! Ezek a belső szögek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ezek nem lehetnek a belső szögei mivel összesen 394 fok es minden negyszögnek a belső szögeinek összege 360 fok
0