Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki meg tudná oldani a 2. Feladat a, b, c, - t?

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
e,f a két gyök: ax²+bx+c=0 egyenletre igaz, hogy e+f=-b/a e·f=c/a

a.)x²+6x+8
b.) x²-2-15
c.) 12x²+x-6

Ha tetszik a válaszom kérlek jelöld megoldásnak. :D
0