Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség :esss

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
ezeket kéne megcsinálni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha jól értelmezem az oldd meg fogalmát:
Az α 48 fok, erre használsz egy cosinust és egy sinust, és megkapod, hogy mekkora a szög melletti, és a szöggel szemközti oldal.
A második ugyanígy.
Segítség:
sinα=szemközti befogó/átfogó
cosα=szög melletti befogó/átfogó
3. 52+x2=92
Megoldod.
4. 32+72=x2
Ha ez így megfelel jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
0