Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt hogy kell?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
765
A műveleti tulajdonságok alkalmazásával ésszerűsítdük a számításokat
1 ketted + 0,7 - 2 negyed - 0,5 - 0,2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(1/2)-(2/4)=(1/2)-(1/2)=0

0,7-0,5-0,2=0

0+0=0, tehát a műveletsor eredménye 0.
0