Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Üdv. vegyes számok kivonásában kérnék segitséget tőletek. csatoltam,

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
15 /16 os pelda
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, TÖRTEK, kivonás, vegyestortek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
65/14-211/14=89/14-39/14=50/14=38/14
A másik ugyanígy. Beváltod elvégzed visszaváltod.
Remélem segítettem, ha megfelel, jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
1