Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8. Osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Sziasztok légyszíves segítsetek a 9-es feladatban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6·3,5=21 A jelenlegi jegyeinek összege 21.
Ha még egy jegyet szerez 7 jegye lesz, és 3,6-os átlag kell neki, vagyis 7·3,6=25,2, mivel 25,2-21=4,2, tehát a 4 kisebb, mint 4,2 ezért 4-es nem elég neki, csak az 5-ös.
Ha megfelel ez a megoldás, jelöld meg meoldásnak, ha kérdésed van írj :)
1