Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikai számoslás (9.osztály)

Főoldal » Középiskola » Fizika
680
A második kérdésre kéne a megoldás és a levezetés (az előző feladattal egybefügg a második)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Legfelső
Fny=m*g-Fcp=100N-1*1=99N

legalsó
Fny=m*g+Fcp=100N+1*1=101N
-1