Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz tétel:82+152=c2
289=c2
17=c
Kerület:8+15+17=40 cm
Terület:8·15/2=20 cm2
Ha megfelel a megoldásom, jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
0