Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvényes feladatban tudna segíteni valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
Ezeknek kéne a megoldása
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Javasolnám, hogy kis részletekben tedd fel a feladatokat. A függvények grafikonjai rosszul látszanak. Hidd el, hogy darabonként újra feltöltve a kérdéseidet több választ fogsz kapni. Majd meg fogod látni.
Módosítva: 6 éve
0

1199.
1.o(x)=x-4
2.b(x)=-x+2
3.c(x)=3x-3
0