Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alapkör kiszámitása r=? M=? minkettő cm ben

Főoldal » Középiskola » Matematika
505
Kérem mindenki számítsa ki, hogy milyen hengeres edényt kell készíteni ahhoz, hogy beleférjen 5 liter olaj.
Kérem visszaküldeni az alapkör sugarát és magasságát cm-ben.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-3
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekem az jött ki, hogy `r=1000000 cm` és `M=1.7683886*10^(-9)cm`.
Remélem segített.
0

Nem azért nem adtam választ a kérdésedre, mert nem akartam segíteni, hanem azért, mert a feladat, amit kiírtál így másodjára is, szó szerint megoldhatatlan. Kell még adat, mert különben kb. én is 2 hete nem aludtam válaszát tudom adni.
0