Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alapkör kiszámitása r=? M=? minkettő cm ben

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
hogy milyen hengeres edényt kell készíteni ahhoz, hogy beleférjen 5 liter olaj.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem hagytál ki véletlen valami adatot vagy információt? Mivel ennyiből csak azt tudjuk kimondani, hogy `r^2pi*M=5" dm"^3`, és ebből végtelen megoldás van `r`-re és `M`-re.
1