Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
404
Csatoltam a képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
79/1,2
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
31.a, 12,25
b, 122500
c, 0,001225
d, 1,5
e, 4,74341649
f, 47,4341649
2. a, 1,5l=15 dl =0,015 hl=1,5 dm3=1500 cm3
b, 0,015 m=15 mm=0,15 dm=1,5 cm
c, 1,5*105 m=150000 m=1,5*107=150 km=1,5*102
d, 1,5 kg=150 dkg=1,5*102=1,5*103=0,0015 t
0