Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Központis feladat?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
690
Nem nehéz,csak nem tudom hogy fogjak hozzá. Valaki sürgősen segítsen! A kettes feladatot kéne.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Házi,matek,szöveg,sürgős
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Adott, hogy 1+2+3=6, tehát minden sorban, oszlopban és az átlókban 6-nak kell lennie, nem hiszem, hogy innentől nagy kihívás például a jobb alsót megmondani, ami -1.
Módosítva: 9 éve
0

Egyszerű százalékszámítást kell csak alkalmaznod.
százalékérték=százalékalap×százalékláb
0

80db 100%
0,8db 1%
28db 35%

28 túrós palacsinta

24db ?%
0.8db 1%
24db 30%

30% kakaós

80-(24+28)=28
28db lekváros
0.8db 1%
28db 35%

35% lekváros

Kakaósból készült a legkevesebb

0.8db 1%
10db 12,5%

12,5%-kal kevesebbet süssön :) remélem tudtam segíteni (én is most írom :) )
1