Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen számjegyek állhatnak a betűk helyen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
477
a) ab+0,ab=1,98 b)ab,c+a.bc=11,88 c) a,a+a,aa+a,aaa=26,558 d) ab,cde+a,bcde=38,6958 e) a,b+b,a=5,5 f) ab,c+a,cb+bc,a + b,ac+ca,b+c,ba=97,68 g) la,b+2b,a=388
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Amugy az ab mit jelolne? Szorzast? Vagy egyes esetekben egymas melletti random szamokat?
0