Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek ( reggelre is jo )

Főoldal » Általános iskola » Matematika
473
Sziasztok ennek segitenétek a megoldásában ( reggel is jo ha elkülditek )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ezen nincs mit megoldani, meg van oldva mindhárom.
Kicsit zavaró, hogy mindháromnál az elején (a feléig) az `x` ikszet jelent, aztán meg ellenőrzés jön, amikor a szorzásjel helyett van, szóval szorzást jelent.
0

Ha szeretnéd megérteni a mérlegelvet lebontogatással nézd meg kérlek a mese az egyenletekről című youtube videómat. Remélem segíteni fog benne, hogy ügyes legyél.
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
0