Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Felvételi fogalmazás

670
Ha a felvételiben az utolsó feladatnál vagyis a fogalmazásnál, hogy a feladat külön nem írja akkor nem kell címet adni neki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Magyar nyelv

Válaszok

4
Mindig megadják miről kell írni.
1

én is most fogok felvételizni, de szerintem mindig adj neki címet. Akkor is írd felülre, hogyha a cím benne van a szövegben (legalábbis én így fogom csinálni) Sok sikert holnapra
1

Szerintem mindig írj egy címet. Lényeg, hogy kapcsolódjon a fogalmazásodhoz. Frappáns, találó legyen. Címet nem olyan nehéz kitalálni. Akár, csinálhatod úgy, hogy csak a végén írsz egy címet a szövegedhez. Úgy már tudni fogod, hogy milyen stílusú a szöveged és, hogy milyen cím illeszkedik hozzá. Sok sikert kívánok! Én is most írom.
0

Köszönöm a válaszokat. Igazándiból én már 3 éve megírtam de a kishugom holnap fogja megírni csak hát már olyan régen volt, hogy arra se emlékszem, hogy én írtam-e címet egyáltalán... De sok sikert holnapra mindenkinek és lényeg, hogy ne izguljatok mert úgy is jól fog sikerülni mindenkinek
1