Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
456
Sziasztok ...
Most egy választ szeretnék nem pedig megoldást szoval....
Jo-e amit én irtam megoldásnak ??? Ha nem akkor javíts ki kérlek...

Gondoltam egy számra, elosztottam 3-mal, majd hozzáadtam hetet, így 9-et kaptam. Melyik számra
Megoldás :
x:3+7=9

x:3+7=2
x:3=6
x=6
{ nem tudok képet csinálni }
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
KÉRLEK VÁLASZOLJATOK...
0

??,
0

X/3+7=9 /-7
X/3=2 /×3
X=6

0