Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek sűrgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
402
A 7 es feladat érdekelne teljes egészében
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Ha van egy kis időd, érdemes megnézned a youtubeon a függvényekről szóló matek mesémet. Megtisztelsz vele. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Módosítva: 6 éve
1