Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az anyag mennyisége?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
950
46 g nátrium
9 g alumínium
12 g magnézium
31 g foszfor

7. osztály
A kémia soha nem volt az erősségem!! :(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
46 g Na: n=m/M=46/23=2 mol
9 g Al: n=9/27=1/3 mol
12 g Mg: n=12/24=1/2 mol
31 g P: n=31/31=1 mol
1