Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes egyenletek vegyes feladatok?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1177
Sziasztok! Segítene valaki ezekben a feladatokban?
1) Írjuk fel a 3x+8y=5 és 4x-3y=-7 egyenletű egyenesek metszéspontján átmenő, az y=4x-1 egyenletű egyenessel párhuzamos egyenes egyenletét.
2) Írjuk fel az x-6y=19 és -8x+y=-11 egyenletű egyenesek metszéspontján átmenő, az y=-2x+1 egyenletű egyenesre merőleges egyenes egyenletét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1